Mijn verhaal

Mijn verhaal

Producten gemaakt met zorg

Duurzaamheid beïnvloed de keuze van de materialen waarmee ik werk. Waar mogelijk werk ik met grondstoffen van een lokale bron en recycle ik oude materialen.

Tijdens het productie proces werken ik en de deelnemers met verschillende productiemethoden. Dit is een mix van nieuwe moderne technieken en oude ambachten. Wij werken met de CNC frees, lasersnijder en 3D computerontwerpen. Het ambachtwerk vindt je terug in de houtverbindingen zonder schroeven, het beschermen van het hout met natuurlijke oliën en het gebruik van verschillende decoratietechnieken.

Klant

Klanten die zich aan gesproken voelen tot de visie van de werkplaats kunnen bij mij terecht met hun vraag. Samen bekijken we of het binnen de mogelijkheden van de werkplaats past. Als dat lukt krijgen ze een kwalitatief goed product met een uniek verhaal. Een aantal producten produceren we in grotere oplage. Voor deze producten gebruiken we ons eigen netwerk om deze te verkopen.

Deelnemers

De deelnemers die bij mij op de werkplaats werken leveren een bij hun passende bijdrage aan het proces. Ik ben iemand die denkt in mogelijkheden. Voor de deelnemers die bij mij werken ga ik op zoek naar manieren waarop iets wel lukt. Soms beteket dit dat ik aanpassingen maak aan gereedschappen.